reklama

Penne s hríbmi - Penne con funghi

Vynikajúca delikatesa pre milovníkov hríbov a cestovín. Po zdravej prechádzke v lese budete potrebovať 30 minút na prípravu tohto chutného jedla.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Čo budeme potrebovať:

800 g lesných hríbov 

400 g cestovín

60 g masla

2 strúčky cesnaku

200 ml smotany

2 lyžičky posekanej petržlenovej vňate

parmezánsky syr

biele korenie

soľ

Lesné hríby
Lesné hríby (zdroj: Silvia)

Pretlačený cesnak popražíme na 40 g masla, vyberieme ho len čo

začne ružovieť, pridáme očistené, umyté a pokrájané hríby, chvíľu pražíme na

silnom plameni, neskôr uberieme, podlejeme troškou teplej vody, dusíme

15 minút pri občasnom miešaní.

Uvarenú cestovinu ocedíme, dáme do toho istého hrnca, pridáme hríby,

polejeme ½ smotany, necháme prejsť varom , odstavíme. Pridáme zvyšnú

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

mierne ohriatu smotanu, maslo, 1 lyžicu petržlenovej vňate, okoreníme bielym

korením, premiešame, vysypeme do misy, posypeme zvyšnou petržlenovou

vňaťou a parmezánom.

Penne con funghi
Penne con funghi (zdroj: Silvia Auxtová)

Prajem Vám DOBRÚ CHUŤ a teším sa na Vaše komentáre ako Vám chutilo.

Silvia Auxtova

Silvia Auxtova

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Coach zdravého životného štýlu. Venujem sa poradenstvu v oblasti zdravého životného štýlu, úprave stravovacích návykov, regulácii hmotnosti, regenerácií tela a získaniu kondície. Zaoberám sa vonkajšou a vnútornou výživou. Venujem sa aj športovej výžive. Urobte niečo pre seba: zmeňte svoj pasívny životný štýl . Dá sa to aj bez veľkej námahy, 80% tvorí zdravé stravovanie a zvyšných 20% pohyb. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu