Penne alla boscaiola

Autor: Silvia Auxtova | 5.7.2016 o 21:15 | Karma článku: 2,34 | Prečítané:  1513x

Ľahký a rýchly recept pre milovníkov cestovín s hubami. Na prípravu tohto vynikajúceho jedla  budete potrebovať zhruba 30 minút.

Veľmi sa teším na prípravu tohto receptu , patrí medzi moje obľúbené. Verím tomu, že aj Vy si ho obľúbite a zaradíte do svojej zbierky receptov.

Čo budeme k príprave pre 4 osoby potrebovať:

·       350 g penne

·       1 cibuľa

·       100 g šunky

·       paradajkový pretlak - passato di pomodoro, prípadne paradajky

·       1 pohár smotany

·       50 g olivového oleja

·       100 g hrášku

·       100 g húb

·       Parmezán

·       soľ

·       korenie

 Postup prípravy:

Nakrájame si cibuľku, šunku pokrájame na menšie kocky, nakrájame si aj huby, aby sme potom mohli všetko postupne pridávať.              

Na oleji speníme cibuľku, pridáme pokrájanú šunku a huby, po chvíli pridáme hrášok a paradajkový pretlak, osolíme, okoreníme a chvíľu dusíme.

Pred koncom varu pridáme smotanu.

Pripravenú zmes vylejeme na uvarenú cestovinu, posypeme parmezánom a podávame.

 

Prajem DOBRÚ CHUŤ!!!

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

Sudca Lindtner z Threemy: Kočner si tyká so všetkými, no jeho vplyv sa preceňuje

Na zabíjačke u Rehákovcov bol aj predseda bratislavského súdu. Kvôli Kočnerovi neodišiel.

Stĺpček Matúša Krčmárika

Sobota sa už nemôže zopakovať. Ak sa brexit neposunie, škodí to všetkým

Johnson koná proti zmyslu zákona.


Už ste čítali?