Penne alla boscaiola

Autor: Silvia Auxtova | 5.7.2016 o 21:15 | Karma článku: 2,34 | Prečítané:  1101x

Ľahký a rýchly recept pre milovníkov cestovín s hubami. Na prípravu tohto vynikajúceho jedla  budete potrebovať zhruba 30 minút.

Veľmi sa teším na prípravu tohto receptu , patrí medzi moje obľúbené. Verím tomu, že aj Vy si ho obľúbite a zaradíte do svojej zbierky receptov.

Čo budeme k príprave pre 4 osoby potrebovať:

·       350 g penne

·       1 cibuľa

·       100 g šunky

·       paradajkový pretlak - passato di pomodoro, prípadne paradajky

·       1 pohár smotany

·       50 g olivového oleja

·       100 g hrášku

·       100 g húb

·       Parmezán

·       soľ

·       korenie

 Postup prípravy:

Nakrájame si cibuľku, šunku pokrájame na menšie kocky, nakrájame si aj huby, aby sme potom mohli všetko postupne pridávať.              

Na oleji speníme cibuľku, pridáme pokrájanú šunku a huby, po chvíli pridáme hrášok a paradajkový pretlak, osolíme, okoreníme a chvíľu dusíme.

Pred koncom varu pridáme smotanu.

Pripravenú zmes vylejeme na uvarenú cestovinu, posypeme parmezánom a podávame.

 

Prajem DOBRÚ CHUŤ!!!

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Exminister Janušek, ktorého súdia za nástenku, dohliada v Žiline na transparentnosť

Hlavní aktéri nástenkového tendra dnes žijú bežným životom. Napriek obžalobe a hrozbe dlhoročného trestu má byť jeden z nich prvkom verejnej kontroly.

KOMENTÁRE

Pozrite, čo sa stalo na Slovensku, hromží Trump pred kamerami

Preceňovanie utečeneckej témy odpútava pozornosť od úplatkov.

TECH

NASA oznámila obrovský objav, prečo sú vedci takí nadšení

Veď je to „len“ ďalšia hviezdna sústava.


Už ste čítali?