Penne alla boscaiola

Autor: Silvia Auxtova | 5.7.2016 o 21:15 | Karma článku: 2,34 | Prečítané:  1162x

Ľahký a rýchly recept pre milovníkov cestovín s hubami. Na prípravu tohto vynikajúceho jedla  budete potrebovať zhruba 30 minút.

Veľmi sa teším na prípravu tohto receptu , patrí medzi moje obľúbené. Verím tomu, že aj Vy si ho obľúbite a zaradíte do svojej zbierky receptov.

Čo budeme k príprave pre 4 osoby potrebovať:

·       350 g penne

·       1 cibuľa

·       100 g šunky

·       paradajkový pretlak - passato di pomodoro, prípadne paradajky

·       1 pohár smotany

·       50 g olivového oleja

·       100 g hrášku

·       100 g húb

·       Parmezán

·       soľ

·       korenie

 Postup prípravy:

Nakrájame si cibuľku, šunku pokrájame na menšie kocky, nakrájame si aj huby, aby sme potom mohli všetko postupne pridávať.              

Na oleji speníme cibuľku, pridáme pokrájanú šunku a huby, po chvíli pridáme hrášok a paradajkový pretlak, osolíme, okoreníme a chvíľu dusíme.

Pred koncom varu pridáme smotanu.

Pripravenú zmes vylejeme na uvarenú cestovinu, posypeme parmezánom a podávame.

 

Prajem DOBRÚ CHUŤ!!!

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

PLUS

Najdlhšia bytovka na svete je vo Viedni a má meno po Marxovi. Je radosť v nej žiť

Nie je špinavá ani nebezpečná, hoci sú v nej sociálne byty. Nezamestnaní v nej bývajú vedľa profesorov.

PLUS

V kráľovstve polievok sa držková nevarí

Do niekoľkých hrncov naložili Bratislavčania svojho tvorivého ducha.


Už ste čítali?