Bavette al tonno - Bavette s tuniakom.

Autor: Silvia Auxtova | 21.11.2016 o 19:20 | Karma článku: 2,39 | Prečítané:  366x

Veľmi jednoduchý a nenáročný recept , jeho príprava Vám zaberie 30 minút. Jedlo by malo byť dostatočné pre 4 osoby.

Potrebné suroviny:

400 g bavette

400 g konzerva lúpané, drvené paradajky

100 g tuniaka v oleji

2 strúčky cesnaku

bazalka

petržlenová vňať

olivový olej

korenie

soľ

 

Ako budeme postupovať:

V panvici na oleji chvíľu popražíme roztlačený cesnak do zlatista, vyberieme ho, pridáme paradajkový pretlak, posolíme, okoreníme ,varíme asi 10 minút, pridáme tuniaka a ešte chvíľu povaríme.

Cestovinu uvaríme podľa návodu v dostatočnom množstve osolenej vody, dajte pozor, aby sa vam nerozvarila.

Uvarenú cestovinu ocedíme, dáme do misy , premiešame s pripravenou zmesou, na záver môžete ozdobiť bazalkou alebo petržlenovou vňaťou.

 

Ihneď podávame.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

PLUS

Najdlhšia bytovka na svete je vo Viedni a má meno po Marxovi. Je radosť v nej žiť

Nie je špinavá ani nebezpečná, hoci sú v nej sociálne byty. Nezamestnaní v nej bývajú vedľa profesorov.

PLUS

V kráľovstve polievok sa držková nevarí

Do niekoľkých hrncov naložili Bratislavčania svojho tvorivého ducha.


Už ste čítali?