reklama

Bavette al tonno - Bavette s tuniakom.

Veľmi jednoduchý a nenáročný recept , jeho príprava Vám zaberie 30 minút. Jedlo by malo byť dostatočné pre 4 osoby.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Potrebné suroviny:

400 g bavette

400 g konzerva lúpané, drvené paradajky

100 g tuniaka v oleji

2 strúčky cesnaku

bazalka

petržlenová vňať

olivový olej

korenie

soľ

Ako budeme postupovať:

V panvici na oleji chvíľu popražíme roztlačený cesnak do zlatista, vyberieme ho, pridáme paradajkový pretlak, posolíme, okoreníme ,varíme asi 10 minút, pridáme tuniaka a ešte chvíľu povaríme.

Cestovinu uvaríme podľa návodu v dostatočnom množstve osolenej vody, dajte pozor, aby sa vam nerozvarila.

Uvarenú cestovinu ocedíme, dáme do misy , premiešame s pripravenou zmesou, na záver môžete ozdobiť bazalkou alebo petržlenovou vňaťou.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ihneď podávame.

Bavette s tuniakom
Bavette s tuniakom (zdroj: Silvia Auxtová)
Silvia Auxtova

Silvia Auxtova

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Coach zdravého životného štýlu. Venujem sa poradenstvu v oblasti zdravého životného štýlu, úprave stravovacích návykov, regulácii hmotnosti, regenerácií tela a získaniu kondície. Zaoberám sa vonkajšou a vnútornou výživou. Venujem sa aj športovej výžive. Urobte niečo pre seba: zmeňte svoj pasívny životný štýl . Dá sa to aj bez veľkej námahy, 80% tvorí zdravé stravovanie a zvyšných 20% pohyb. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu