Bavette al tonno - Bavette s tuniakom.

Autor: Silvia Auxtova | 21.11.2016 o 19:20 | Karma článku: 2,39 | Prečítané:  349x

Veľmi jednoduchý a nenáročný recept , jeho príprava Vám zaberie 30 minút. Jedlo by malo byť dostatočné pre 4 osoby.

Potrebné suroviny:

400 g bavette

400 g konzerva lúpané, drvené paradajky

100 g tuniaka v oleji

2 strúčky cesnaku

bazalka

petržlenová vňať

olivový olej

korenie

soľ

 

Ako budeme postupovať:

V panvici na oleji chvíľu popražíme roztlačený cesnak do zlatista, vyberieme ho, pridáme paradajkový pretlak, posolíme, okoreníme ,varíme asi 10 minút, pridáme tuniaka a ešte chvíľu povaríme.

Cestovinu uvaríme podľa návodu v dostatočnom množstve osolenej vody, dajte pozor, aby sa vam nerozvarila.

Uvarenú cestovinu ocedíme, dáme do misy , premiešame s pripravenou zmesou, na záver môžete ozdobiť bazalkou alebo petržlenovou vňaťou.

 

Ihneď podávame.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

SVET

Minúta po minúte: Na koncerte v Manchestri došlo k výbuchu, hlásia 19 obetí

Po koncerte Ariany Grande počuli fanúšikovia výbuch, explózia nastala vo voľne prístupnej vstupnej hale.

DOMOV

Politický geograf: Veľa ľudí nevie, koho si proti Kotlebovi vybrať

Kotleba ťaží aj zo slabej informovanosti.

KOMENTÁRE

Voliť proti Kotlebovi nebude bolieť

Rodinkárstvo voličom ĽSNS neprekáža, Klus chce úrad čistiť.


Už ste čítali?