Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Polpette di uova – fašírky s vajcom. Rýchly a jednoduchý recept. (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť

Starší chlieb...

na ktorom sú vždy (hoci aj neviditeľné) toxické plesne patrí do koša a nie na výrobu ďalších jedál. Nepomáha proti nim ani tepelná úprava.
 

 

Findo kazdy normalny clovek neskladuje plesnivy chlieb.
 

Plesne sú zákonite na každom

3 a viac dňovom chlebe (okrem zamrazeného). Nejdem o tom debatiť.
 

hm

moznoze tie toxicke plesne su pricinou dobrej chute z neho vyrabanych jedal ;-)
 

 

To je nejaka mantra, alebo dokazatelny fakt?
Vcera som jedol nas peceny chlieb zo soboty/nie v tych modnych pekarnickach/. Nic mu nebolo.

Inak mna uz ako maleho ucili, ze chlieb nepatri do kosa. Stary sme vzdy nechali vyschnut a potom isiel k babke pre sliepky, alebo ine domace zvierata.
 

Odkiaľ máš

túto informáciu?
 
Hodnoť

 

Co ma vyprazane jedlo spolocne so zdravou vyzivou ?
 

 

Pokial si urobite nieco vyprazane doma, na neprepalenom oleji, tak je to urcite menej skodlive, ako ked si niekde date hranolky. A znova plati vsetko s mierou. Urcite mate v jedalnom listku vela potravin o ktorych si myslite, ze su zdrave, ale vobec to tak nie je.
 

 

Hranolky si nedavam ani doma. Ako dlhorocny zlcnikar ani na Vianoce. Vdaka obmedzeniu vyprazaneho moj zlcnik mlci. A ako dlhorocny zlcnikar viem, ze vyprazane je vyprazane, doma prave tak ako vonku.
 

 

Kedze mate zdravotne problemy a viete, co Vam skodi, tak je to spravne, ze si na to davate pozor.
 

 

Nemam zdravotne problemy, lebo jem zdravo.
Vylucujem-obmedzujem skodlivu varu :-).: a tak zostavam zdrava.
 

Tak si toto jedlo

nespravíš a je to :D
 

hmm

zacnes otazkou, co ma vyprazane jedlo spolocne so zdravou vyzivou a skoncis tym, ze vyprazane nejes, lebo jes zdravo. ty si musel/a studovat logiku ...
 

 

Reakcia bola jasne na " mate zdravotne problemy, tak si davate pozor"


A furt ma zaujima, preco coucka zdraveho sposobu zivota radi vyprazane jedla :')

Ale Tvoja logika je tiez zaujimava,
 
Hodnoť

 

Keď už, tak by som panvicu vytrela olivovým olejom, narýchlo tie "fašírky" opiekla a dopiekla ich v rúre. Myslím, že by to bolo trochu zdravšie. Inak skoda roboty, stačilo by nalamat si chlieb do omáčky.
 
Hodnoť

 

Nic proti receptu. Vyzera chutne a je vcelku zaujimavy.
Len ma trosku "soklo", ze je od coucha zdraveho zivotneho stylu. Vyprazanie sa povazuje za nezdravu pripravu jedla. Nielen pri zlcnikoch, ale aj chudnuti a hlavne udrziavani hmotnosti. Mozno veta-upozornenie, ze ma byt vynimocne by mohla - pomohla recept zdokonalit.
 

Už si to raz napísala

zabudla si? ;-)
 

 

Opakovanie je matkou mudrosti :-) aby sa nezabudlo :-)
 


Najčítanejšie


  1. Jaroslav Polaček: Väčší chaos som v živote nezažil, mrzí ma, že premiér na nás útočí 3 827
  2. Věra Tepličková: Liečiteľ Marian 1 912
  3. Jozef Javurek: Smršť na Liptove 934
  4. Martin Ondráš: Proti komu vlastne ide použiť armádu minister Mičovský? 680
  5. Miroslav Galovič: Kraj, kde nič nie je VI. Bardejov a Bardejovské kúpele. 655
  6. Alena Miklošová: Harvard: Love Story 561
  7. Martin Greguš: Antigenový test vs PCR test. Výsledky štúdie z ČR. Je v tom chaos, ako sa ma laik vyznať? 550
  8. Tomáš Jacko: Prečo Trump (možno) vyhrá: od ekonomiky po laptop z pekla 526
  9. Jiří Ščobák: Všem ufňukancům, kteří si stěžují, jak jsou porušována jejich práva 441
  10. Anton Kovalčík: Súčasný dedo Vševed a jeho príbeh - 2. 393

Rebríčky článkov


  1. Július Kovács: Zoroslav Kollár a justičná fraška v Pezinku
  2. Gabo Németh: Láska z kríža
  3. Ján Buocik: Stanica Filiálka a bratislavský mestský vlak
  4. Andrej Hossa: Čo by ste mali vedieť ak hľadáte prácu?
  5. Roman Lechovič: Nestlé a genocída na deťoch
  6. Balázs Puskás: HOAX a dnešná doba
  7. Radoslav Tore: "Priemer" náš každodenný.
  8. Michal Kováč: Ktorá profesia bude stále potrebná a dobre platená?
  9. Eduard Bartko: Sledovať spotrebu, rezervovať kapacitu alebo zapnúť a vypnúť? Aj takto sa dá šetriť v IT
  10. Ladislav Větvička: Igor Mažňak probudil Gustava. Probudi aji Jozefa?


Už ste čítali?